05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технологій і модернізація обладнання бродильних виробництв
    (2016) Коваль, Ольга Володимирівна
    Дисертаційна роботу присвячена огляду і аналізу особливостей бродильних технологій. Розглядаються технології виробництва виноматеріалів для шампанських та ігристих вин, особливості вторинного бродіння у виробництві шампанського, технології зброджування середовищ в хлібопекарній галузі, зброджування цукровмістких середовищ при виробництві етилового спирту. The thesis is devoted to the review and analysis of the features of fermentation technology. Discusses wine production technology for sparkling wines, especially the secondary fermentation in the production of champagne, fermentation technology environments in the baking industry, fermentation of sugar-containing media technology in the production of ethyl alcohol.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення методів розрахунку пакувального обладнання харчових виробництв з робочими елементами змінної жорсткості
    (2012) Павлов, Сергій Олексійович
    В дисертації розглянуто особливості динаміки пакетообгортальних і обандеролювальних машин, пов’язані з кінематичними збуреннями, які є проявом специфічних законів руху ведучих мас і змінної жорсткості робочих елементів. Поглиблене вивчення взаємозв’язків геометричних, кінематичних і динамічних параметрів дозволило розв’язати задачу стабілізації натягів плівок та стрічок в машинних операціях. Виконано конструкційні розробки, виготовлення і впровадження вузлів стабілізації натягів. Research problem statement is the fact that the existing equipment tion does not provide a uniform tension of the film, and in some cases It becomes zero.