Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні та фізичні властивості гранульованих сумішей
    (2016) Тракало, Тетяна Олександрівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович
    У статті наведено дослідження технологічних і фізичних властивостей зернових сумішей із додаванням лляного екстракту на основі води до та після гранулювання.The article presents a study of technological and physical properties of grain mixtures with the addition of flaxseed extract based on water before and after granulation.
  • Ескіз
    Документ
    Подрібнення оптимізованих зернових сумішей
    (2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Петренко, Алла Олександрівна; Шатківська, Олена Вікторівна
    В статті наведені результати експериментальних досліджень процесу подрібнення зернової та олійної сировини, а також їх сумішей у різних співвідношеннях. Рекомендовано створення оптимізованих за ціною зернових сумішей з подальшим їх подрібненням до необхідних параметрів. Отримані результати, дали змогу розрахувати модуль крупності продуктів подрібнення, встановити вид помелу. The article presents the results of experimental studies of the grinding process of grain and oilseeds, as well as their mixtures in various ratios. It is recommended to create optimized for the price of grain mixtures with subsequent shredding them to the required parameters. The obtained results allowed to calculate the size of the grinding product, to set the type of grinding.
  • Ескіз
    Документ
    Створення оптимальних кормових сумішей за хімічним складом
    (2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Пєтухова, Інна Сергіївна
    В статті наведенні дослідження з визначенням основних хімічних показників якості кормової суміші із зернової та олійної сировини. Запропоновано використання оптимізації, при виробництві кормових сумішей з урахуванням їх хімічного складу і ціни. Отримані суміші володіють більш збалансованим хімічним складом в порівнянні з окремо взятими компонентами. The article studies pointing to the definition of basic chemical indicators of quality forage mixture of grain and oilseeds. The use of optimization in the production of feed mixtures based on their chemical composition and price. The resulting mixture has a balanced chemical composition compared to the individual components.