Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Проблема реалізації інноваційного потенціалу підприємства в сучасних умовах(2006) Адреюк, Наталія Вікторівна; Кундєєва, Галина ОлексіївнаВизначено механізм реалізації інноваційного потенціалу підприємства як одного з ключових чинників становлення інноваційної моделі розвитку. Проаналізовано сучасний стан, проблеми і напрями розвитку інноваційної діяльності підприємств України. Considered priorities for the development of science, technology and engineering. The problems of the food industry, committed to innovation.Документ Рівні продовольчої безпеки та критерії її оцінки(2010) Кундєєва, Галина Олексіївна; Адреюк, Наталія ВікторівнаВизначено сутність продовольчої безпеки з точки зору її багаторівневості. Проаналізовані особливості продовольчої безпеки на кожному рівні та досліджені основні критерії її оцінки.Документ Маркетинг розвитку новацій у харчової промисловості(2011) Кундєєва, Галина Олексіївна; Адреюк, Наталія ВікторівнаВ статті досліджено маркетинг розвитку інновацій, визначено альтернативні напрямів інноваційної діяльності для можливих варіантів розвитку ринку харчової промисловості та відповідних інновацій, запропонована програма реалізації інноваційного процесу на підприємства з позиції розробки новації