Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Проблема реалізації інноваційного потенціалу підприємства в сучасних умовах
    (2006) Адреюк, Наталія Вікторівна; Кундєєва, Галина Олексіївна
    Визначено механізм реалізації інноваційного потенціалу підприємства як одного з ключових чинників становлення інноваційної моделі розвитку. Проаналізовано сучасний стан, проблеми і напрями розвитку інноваційної діяльності підприємств України. Considered priorities for the development of science, technology and engineering. The problems of the food industry, committed to innovation.
  • Ескіз
    Документ
    Рівні продовольчої безпеки та критерії її оцінки
    (2010) Кундєєва, Галина Олексіївна; Адреюк, Наталія Вікторівна
    Визначено сутність продовольчої безпеки з точки зору її багаторівневості. Проаналізовані особливості продовольчої безпеки на кожному рівні та досліджені основні критерії її оцінки.
  • Ескіз
    Документ
    Маркетинг розвитку новацій у харчової промисловості
    (2011) Кундєєва, Галина Олексіївна; Адреюк, Наталія Вікторівна
    В статті досліджено маркетинг розвитку інновацій, визначено альтернативні напрямів інноваційної діяльності для можливих варіантів розвитку ринку харчової промисловості та відповідних інновацій, запропонована програма реалізації інноваційного процесу на підприємства з позиції розробки новації