Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Проблема реалізації інноваційного потенціалу підприємства в сучасних умовах(2006) Адреюк, Наталія Вікторівна; Кундєєва, Галина ОлексіївнаВизначено механізм реалізації інноваційного потенціалу підприємства як одного з ключових чинників становлення інноваційної моделі розвитку. Проаналізовано сучасний стан, проблеми і напрями розвитку інноваційної діяльності підприємств України. Considered priorities for the development of science, technology and engineering. The problems of the food industry, committed to innovation.Документ Теоретико-методичні підходи до визначення ризику інтеграційної взаємодії(2013) Скопенко, Наталія Степанівна; Адреюк, Наталія ВікторівнаУ статті визначено і класифіковано ризики інтеграційної взаємодії підприємств на різних етапах здійснення інтеграції. Запропоновано розглядати ризики відповідно до рівня їх виникнення. Визначено значення кожного рівня в процесі виявлення інтеграційних ризиків. Для комплексного вивчення інтеграційних ризиків запропоновано визначити ризикові ситуації на різних стадіях інтеграційного процесу. The article identified and classified risks of integration of interaction at different stages of their mergers and acquisitions. Proposed to consider the risks according to their level of occurrence. Defined values for each level in identifying integration risks. For a comprehensive study of the integration of risk asked to identify risky situations at different stages of the integration process.Документ Рівні продовольчої безпеки та критерії її оцінки(2010) Кундєєва, Галина Олексіївна; Адреюк, Наталія ВікторівнаВизначено сутність продовольчої безпеки з точки зору її багаторівневості. Проаналізовані особливості продовольчої безпеки на кожному рівні та досліджені основні критерії її оцінки.Документ Маркетинг розвитку новацій у харчової промисловості(2011) Кундєєва, Галина Олексіївна; Адреюк, Наталія ВікторівнаВ статті досліджено маркетинг розвитку інновацій, визначено альтернативні напрямів інноваційної діяльності для можливих варіантів розвитку ринку харчової промисловості та відповідних інновацій, запропонована програма реалізації інноваційного процесу на підприємства з позиції розробки новації