Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тиску
    (2013) Ященко, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Іванов, Сергій Віталійович
    Запропоновано виготовляти хлібні палички, збагачені гливою звичайною та харчовим казеїном, за допомогою бродильно-формувального агрегату. Досліджено вплив рецептурних компонентів та підвищеного тиску, що створюється в камері агрегату, на перебіг мікробіологічних процесів у тісті та його структурно-механічні властивості. A make-grain palyching, enriched with oyster mushroom and food casein by Fermentation form ~ binding unit. The effect of receptor tour components and high pressure created in the unit cell, the flow micro- robiolohichnyh processes in the test and its structure Turnu mechanical properties.