Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тиску(2013) Ященко, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Іванов, Сергій ВіталійовичЗапропоновано виготовляти хлібні палички, збагачені гливою звичайною та харчовим казеїном, за допомогою бродильно-формувального агрегату. Досліджено вплив рецептурних компонентів та підвищеного тиску, що створюється в камері агрегату, на перебіг мікробіологічних процесів у тісті та його структурно-механічні властивості. A make-grain palyching, enriched with oyster mushroom and food casein by Fermentation form ~ binding unit. The effect of receptor tour components and high pressure created in the unit cell, the flow micro- robiolohichnyh processes in the test and its structure Turnu mechanical properties.