Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні підходи до оптимізації обсягу оборотних активів підприємств готельно-ресторанного бізнесу(2013) Басюк, Тетяна ПетрівнаУ статті розглянуті методичні підходи до оптимізації обсягу окремих елементів оборотних активів (запаси, дебіторська заборгованість, грошові кошти) і запропоновані способи їх удосконалення. Обґрунтовані можливий критерій оцінки оптимальності загального обсягу оборотних активів підприємств готельно-ресторанного бізнесу – цінність підприємства. The article describes the methodological approaches to the optimization of individual elements of current assets (inventories, receivables, cash) and suggested ways to improve them. Reasonably possible optimality criterion for assessing the total current assets business hotel and restaurant business - the value of the company.Документ Методичні підходи до оптимізації обсягу та структури оборотних активів підприємства(2012) Басюк, Тетяна ПетрівнаСтаття присвячена методичним підходам щодо розробки моделі оптимізації обсягу та структури оборотних активів підприємства з урахуванням як внутрішньогосподарських факторів так и ринкового середовища. Обґрунтовані параметри оптимальності обсягу та структури оборотних активів, які забезпечать достатній рівень платоспроможності підприємства і зростання рентабельності використання цих активів.Документ Організація розрахунків і фінансування зовнішньоекономічних операцій(2012) Басюк, Тетяна ПетрівнаСтаття присвячена проблемам, які пов’язані із проведенням розрахунків по зовнішньоекономічних операціях на підприємстві. Виділені переваги та недоліки форм розрахунків і способів фінансування експортно-імпортних операцій.