Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньона(2014) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович; Дубівко, Анастасія Сергіївна; Бибич, О. Г.; Захаров, Володимир ВолодимировичМетою даної роботи було встановлення оптимальних умов зберігання свіжих грибів до процесу їх подальшої переробки. У якості дослідної сировини було вибрано білі шампіньйони вищого сорту. Дослідження проводились в науковій лабораторії за допомогою цифрового мікроскопа МИКМЕД-1 та хімічного реагенту-індикатора метиленової сині. This article is dedicated to the topic in order to establish the optimum storage conditions of storage of fresh mushrooms in the process of further processing. As the research materials were selected premium grade white mushrooms.