Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу цукру та цукрозамінників на сорбційно-десорбційні властивості мармеладу на основі каррагінану
    (2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Соловйова, Оксана Леонідівна; Більчик, О.; Лавров, О. П.
    В даній роботі встановлено, що при зберіганні мармеладу на фруктозі та суміші фруктози і лактитолу не буде відбуватися черствіння. Проведені дослідження вказали на доцільність виробництва мармеладу на каррагінані та суміші фруктози та лактитолу. Це буде сприяти покращенню органолептичних властивостей та затримці процесу черствіння. In this paper we found that the storage of marmalade mixture on fructose and fructose and lactitol will not be stale. Studies have indicated the feasibility of the production of marmalade on carrageenan and a mixture of fructose and lactitol. This would improve the organoleptic properties and delay staling process.