Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів
    (2013) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Форсюк, Андрій Васильович; Василенко, Сергій Михайлович
    У прямокутній ізометричній проекції побудовано поверхні, які відповідають густині, коефіцієнту ізобарного термічного розширення, теплопровідності, температуропровідності, теплоємності, кінематичній в’язкості цукрових розчинів та коефіцієнту молекулярної дифузії цукрози в діапазоні температур t = 0…140 ºС та концентрації сухих речовин СР = 0…90 %. The set of surfacers related to density, isobaric thermal expansion, heat conductivity, heat capasity, viscousity and molecular diffusivity of sucrose within the range of temperatures t = 0…140 ºС and dry substance concentration DM = 0…90 % ware developed in the orthogonal isometric projections.
  • Ескіз
    Документ
    Числа Льюіса водних розчинів цукрози
    (2012) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Василенко, Сергій Михайлович; Іващенко, Наталія Вікторівна
    Співвідношення між інтенсивностями перенесення речовини дифузією і теплоти теплопровідністю в рідинах характеризується числами Льюіса. В широкому інтервалі температур і концентрацій для водних розчинів цукрози побудована номограма цих чисел, показано якісний вплив чистоти виробничих розчинів. The ratio between the intensities of mass transfer by diffusion and heat conduction in liquids is characterized by Lewis number. In a wide range of temperatures and concentrations of aqueous solutions of sucrose, a nomogram of these numbers, shows the qualitative effect of the purity of industrial solutions.