Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків
    (2000) Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Ващук, Тимофій Олександрович
    У роботі наведено результати дослідження утворення N-нітрозодиметиламіну в процесі концентрації томатного соку. Встановлено, що найбільш інтенсивно канцерогенні речовини утворюються в кінці процесу випарювання. The paper presents the results of assay of N-nitrozodymetylaminu during concentration of tomato juice. Found that the most intense carcinogens formed at the end of the process of evaporation.