Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу сорбінової кислоти на мікрофлору кондитерських кремів в процесі їх зберігання(Біотехнологія, 2012) Вітковський, І. В.; Грегірчак, Наталія МиколаївнаДосліджено вплив сорбінової кислоти та її солей на мікрофлору кондитерських кремів швидкого приготування і можливість застосування для продовження їх строків придатності. Результати досліджень свідчать про зниження загального числа мікроорганізмів у процесі зберігання під впливом сорбінової кислоти і сорбата натрію. Исследовано влияние сорбиновой кислоты и ее солей на микрофлору кондитерских кремов быстрого приготовления и возможность применения для продолжение их сроков годности. This work is representing the results of microbiological research influence of sorbic acid and its salts on the microflora of the cream confectionery.-The results of research show that a reduction in the total number of microorganisms during storage under the influence of sorbic acid and sodium sorbate.Документ Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури(Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 2011) Вітковський, І. В.; Грегірчак, Наталія МиколаївнаДосліджено мікробіологічні показники бісквітних тістечок з мармеладом та суфле нової рецептури в процесі їх зберігання з врахуванням коефіцієнту резерву. investigated microbiological indicators sponge cakes with marmalade and soufflé new formulation during storage taking into account the factor reserve.