Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення
    (2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна
    За результатами органолептичних досліджень обрано ПАР для поліпшення споживних властивостей фонданів для хворих на целіакію. Розроблено функціональну та апаратурно-технологічні схеми виробництва фонданів спеціального призначення. By the results of organoleptic researches was chosen the surfactant to improve consumer properties of fondans for suffer's by celiac disease. Developed the functional and hardware-technological schemes of production of fondans for special purpose.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію
    (2012) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначені групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства. Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants.