Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Гередчук, Аліна МихайлівнаПодано інформацію про нові напівфабрикати кулінарні на основі мяса птиці та каротиновмісної сировини. Presented information about new half-finished item meat from poultry and materials containing keratin.Документ Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаВисвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах. Lit problem of the use keratin in meat product.