Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів(2012) Гладка, Мирослава Вікторівна; Хлобистова, Ольга АндріївнаВ епоху комп'ютеризації та автоматизації виробничі процеси у харчової промисловості вимагають особливої якості кінцевого продукту. Розкривається сучасна концепція контролю якості харчових продуктів з процесно-орієнтованого підходу . При такому підході , якість контролюється на всіх етапах життєвого циклу виробництва продукції та виборі необхідної кількості контрольних точок ( реперні точки ) . Описано необхідність процесно-орієнтованого підходу для опису управління бізнес -процесами. Це є опис функцій, визначених точок входу та виходу бізнес-процесів управління. Ці особливості повинні бути описані не тільки для процесів але і для управління процесом, як для кожного з підрозділів так і підприємства в цілому. Контроль у кожному з процесів, при визначенні необхідних його межі , призведе до збільшення відповідальність за контроль якості вхідних і вихідних параметрів кожної функції. In the age of computerization and automation of manufacturing processes in the food industry require special attention quality of the final product. The article deals modern concept of quality control of food products with process-oriented approach. In this approach, quality controlled at all stages of product life cycle is considered the product selected the necessary control points (fixed point). The necessity of process-oriented approach to describe business process management. This is the description of the functions defined business process point of control for one function that will be output, and for another entrance. These features should be described not only processes but also for process control, as each of the departments and enterprises in general. In each of the processes necessary to identify its limits, will increase the responsibility for quality control of input and output parameters of each function.Документ Процесно-орієнтований підхід до розроблення моделі управління бізнес-процесами(2012) Гладка, Мирослава Вікторівна; Хлобистова, Ольга АндріївнаВ статті розглянуто сучасну концепцію розроблення моделі бізнес-процесів при процесно-орієнтованому підході. Доведено необхідність процесно-орієнтованого підходу при описі бізнес-процесу управління. Саме при описі функцій бізнес-процесу визначаються точки контролю, які для однієї функції будуть виходом, а для іншої входом. Такі функції мають бути описані не лише для технологічних процесів, а й для процесів управління, як кожного з підрозділів, так і підприємства в цілому. The paper deals with the development of the modern concept of business process models with process-oriented approach. The necessity of process-oriented approach in describing the business process management. That is the description of the functions of business process defined control points, which for one function will be output, and for another entrance. Such functions should be described not only processes, but also for management processes, as each of the units and the whole enterprise. Each of the processes necessary to distinguish its boundaries that will strengthen the responsibility for quality control of input and output parameters of each function process.