Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури(Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 2011) Вітковський, І. В.; Грегірчак, Наталія МиколаївнаДосліджено мікробіологічні показники бісквітних тістечок з мармеладом та суфле нової рецептури в процесі їх зберігання з врахуванням коефіцієнту резерву. investigated microbiological indicators sponge cakes with marmalade and soufflé new formulation during storage taking into account the factor reserve.Документ Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування(2008) Ромашко, Олена Василівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Яценко, Володимир Миколайович; Ковбаса, Володимир МиколайовичДосліджено мікробіологічні показники нових розроблених каш швидкого приготування. Визначено динаміку їх зміни в процесі зберігання продуктів.