Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів(2016) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Теличкун, Володимир ІвановичУ статті розглянуто альтернативний спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів в умовах вакууму. Визначено, що тривалість охолодження напівфабрикату суттєво зменшується та відпадає необхідність у використанні стадії його вистоювання. Досліджено зміну фізико-хімічних показників якості готового виробу при застосуванні вакуумного охолодження у порівнянні з традиційним способом. Article describes an alternative method of cooling sponge semi-finished products in a vacuum. It was determined that the cooling duration is substantially reduced and the semifinished product is no longer necessary to use his proofing step. The change in physico-chemical parameters of quality of the finished product when using vacuum cooling as compared with a conventional method.