Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Новий цукрозамінник лактитол(2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана МихайлівнаСтаття присвячена дослідженню впливу цукрозамінника лактіту на структурно-механічні властивості тіста для затяжного, цукрового та здобного печива. Експериментально-досліджено і науково обґрунтовано вплив лактіту на органолептичні показники, енергетичну цінність, глікемічність печива. The article is devoted to the influence of sweetener lactitol on the structural and mechanical properties of the test for a protracted, sugar and butter biscuit. Experimentally studied and scientifically proven effects of lactitol on sensory characteristics, energy value, glycemic level of pastry.Документ Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана МихайлівнаРоботу присвячено розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури і технологічні умови. Is devoted to the development of technology rich, lingering, sugar cookies with low glycemic Index based on new sweetener lactitol. The effect of lactitol on the rheological and technological properties of the test. Developed and approved formulations and process conditions.Документ Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів(2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаОсновною традиційною сировиною для виробництва кондитерських виробів є цукор (сахароза). Проте цукор у виробництві кондитерських виробів виконує роль не тільки носія солодкого смаку, але і структуроутворювача.Документ Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності(2008) Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаРобота присвячена розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури, технологічні умови.