Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок(2012) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Паращина, Надія; Рубан, Ірина СергіївнаВ даній роботі встановлено можливість раціонального використання фруктози при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів піноподібної структури для тортів і тістечок. Визначено вплив фруктози на технологічні властивості напівфабрикату типу «суфле». In this paper the possibilities of rational use of fructose in the production of semi-finishing spumy structure for cakes and pastries. The influence of fructose on the technological properties of semi-finished products such as "souffle."Документ Знадобиться лактулоза при виробництві кексів(2009) Лиман, Наталія Петрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаСтаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення.Документ Дослідження тепломасообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу на лактитолі(2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаВ статті розглянуто вплив цукрозамінника лактитолу на кінетику та динаміку тепломасообмінних процесів, які відбуваються під час термообробки кексів. Визначено оптимальні параметри ведення технологічного процесу випікання кексів. Досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів кексів на цукрі білому та лактитолі, визначено ріст заготовки в процесі випікання.