Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Крафтові напої як сервісна інновація в готельному та туристичному бізнесі(2024) Пушка, Ольга Сергіївна; Різник, Анастасія Олександрівна; Дочинець, Інга ВікторівнаПроаналізовано сучасний стан, значення та перспективи розвитку готельного та туристичного бізнесу в Україні та світі. Розглянуто поняття крафтові продукти та напої як складову туризму, передумови появи крафтових виробництв, переваги та перспективи їх розвитку. Наведено характеристику вин, гастрономічних турів та винних регіонів України. Показано взаємозв’язок крафтових напоїв з індустрією гостинності та туризмуДокумент SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфон(2016) Дубко, Андрій Вікторович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга ВікторівнаВ даній статті розглянуто інноваційні системи комп’ютерного управління готельними номера за принципом розумного будинку – «Smart House» , приведено приклади систем, що вже використовуються за кордоном. Проаналізовано позитивний вплив впровадження даної інновації в готелі, що будуються. Приведені переваги управління як з точки зору менеджменту готелю, так і з якості надання послуг для постояльців.