Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі в умовах кризи
    (2014) Еш, Світлана Миколаївна; Рябуха, Олександр Дмитрович
    Розглянуто шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі в умовах кризи, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції в молочній галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Основні етапи і форми розробки антикризового управління підприємствами
    (2014) Еш, Світлана Миколаївна
    Розглянуто процес антикризового управління підприємствами, обґрунтовано методологічні підходи до антикризового управління як процесу в умовах ринкової конкуренції Process of anti-crisis management at the enterprises have been considerate, methodological approaches to anti-crisis management us process under conditions of market competition have been grounded.
  • Ескіз
    Документ
    Методи антикризової політики господарюючих суб’єктів
    (2006) Еш, Світлана Миколаївна
    Розглянуто складові антикризової політики підприємств, обґрунтовано методичне забезпечення діагностики кризового стану, розроблені заходи реалізації політики антикризового управління господарюючим суб’єктом. Structure of anti-crisis policy at the enterprises is studied, methodical maintenance of the research of crisis is grounded, measures of anti-crisis policy of the economical subjects are developed.
  • Ескіз
    Документ
    Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості
    (2006) Еш, Світлана Миколаївна
    Розглянуто теоретичні засади антикризового управління підприємствами в харчовій промисловості, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції. Theoretical principle of anti-crisis management at the food industry enterprises are considerate, problems of anti-crisis management system formation in the conditions of market competition are grounded.
  • Ескіз
    Документ
    Генезис і сучасна парадигма понять «криза» та «антикризове управління»
    (2013) Еш, Світлана Миколаївна
    У статті досліджено сутність понять «криза» та «антикризове управління», узагальнено їх визначення на рівні господарюючих суб'єктів, обґрунтовано підходи до розкриття суті «кризи» та антикризового управління в ринковому середовищі. In article of estimation essence ideas «crisis» and «anti-crisis management», generalize definitions on level economic fellows, substantiates point of view of lay bare the truth crisis and anti-crisis management at the market surroundings.
  • Ескіз
    Документ
    Методичне забезпечення антикризового управління фінансами підприємств
    (2011) Еш, Світлана Миколаївна
    Розглянуто теоретичні засади методичного забезпечення антикризового управління фінансами підприємств, обґрунтовано проблеми формування антикризової програми, розроблені заходи її реалізації.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості
    (2009) Еш, Світлана Миколаївна
    У статті розглядаються методичні особливості реалізації основних функцій антикризового управління на підприємствах харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно-економічний механізм антикризового управління підприємством
    (2008) Еш, Світлана Миколаївна
    У статті розглядається організаційно-економічний механізм антикризового управління підприємством, запропоновані підсистеми стратегічного планування, інвестиційної політики як стадії антикризового управління.
  • Ескіз
    Документ
    Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління
    (2007) Еш, Світлана Миколаївна
    У статті розглядається реструктуризація як елемент системи антикризового управління на підприємствах харчової промисловості, її форми, мета проведення.
  • Ескіз
    Документ
    Система антикризового управління та методологічні підходи до її формування
    (2012) Еш, Світлана Миколаївна
    Розглянуто теоретичні засади антикризового управління підприємствами в молочній галузі, обґрунтовано методологічні підходи формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції.