Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту вітчизняних м’ясопродуктів з залученням грибної сировини(2011) Пешук, Людмила Василівна; Журавель, Олена Олегівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаНа основі теоретичних обґрунтувань і експериментальних досліджень розроблено рецептури м'ясних хлібів, січених напівфабрикатів та з м'ясом в тістовій оболонці. Встановлено, що для виробництва м'ясних виробів з грибною сировиною доцільно використовувати печериці, маслюки, опеньки і плеврот у смаженому, а білі гриби, лисички, польські та рижики - у вареному вигляді. Оптимізовано раціональний вміст грибів у фарші який становить 5-12%. Використання грибів дозволяє розширити асортимент м'ясних виробів збагатити їх біологічно активними речовинами та знизити собівартість. Based on theoretical studies and experimental researches recipes meat loaves, January semis and meat in dough shell. Found that for the production of meat products with mushroom raw materials should be used mushrooms, butter, mushrooms and fried in plevrot and ceps, chanterelles, Polish and mushrooms - cooked form. Optimized rational content of mushrooms in the stuffing which is 5-12%. Use mushrooms to expand a range of meat products to enrich their biologically active substances and reduce costs.Документ Проблема формування вмінь і навичок фізичного самовдосконалення студентів в сучасних умовах функціонування системи вищого освіти(2012) Журавель, Олена ОлегівнаРозглянуто проблему теоретико-методичного забезпечення реалізації освітніх, виховних та оздоровчих завдань фізичного виховання студентів в умовах самостійних занять фізичними вправами. Здійснено опитування фахівців галузі фізичної культури щодо механізмів та змісту методики формування вмінь та навичок фізичного самовдосконалення студентської молоді. Розроблено стратегію реалізації принципів всебічного і гармонійного фізичного розвитку майбутніх фахівців в процесі самостійних занять з урахуванням власних інтересів і потреб. The problem of theoretical and methodical implementation of educational software, educational and recreational objectives of physical education students in self-study exercise. Conducted a survey of specialists of physical education on the mechanisms of formation and maintenance techniques and skills of physical perfection students. A strategy for implementing the principles of full and harmonious physical development of future professionals in the process of self-study, taking into account their interests and needs.Документ Теоретичне обґрунтування впровадження засобів оздоровчого бігу різної інтенсивності в процесі формування фізичної працездатності та здоров’я студентської молоді(2012) Журавель, Олена ОлегівнаДосліджено проблему розвитку аеробних спроможностей сучасних студентів з урахуванням їх інтересів і потреб в процесі фізичного виховання. Визначені та теоретично обґрунтовані стратегічні помилки у плануванні загальних обсягів фізичних навантажень, спрямованих на реалізацію оздоровчого завдання з урахуванням принципу всебічного та гармонійного розвитку. За результатами теоретичного аналізу та опитування 262 студентів чоловічої і жіночої статі розроблений механізм впровадження засобів оздоровчого бігу різної інтенсивності з урахуванням інтересів і потреб студентського контингенту. The problem of development of the aerobic capacity of today's college students based on their interests and needs in physical education. Determined and theoretically grounded strategic mistakes in the planning of the total volume of physical activity, aimed at improving the implementation of tasks, taking into account the principle of full and harmonious development. Based on the results of theoretical analysis and survey of 262 students of both sexes developed a mechanism for implementation of different intensity jogging with regard to the interests and needs of the student body.Документ Перспективи використання грибної сировини в м'ясній галузі(2011) Пешук, Людмила Василівна; Журавель, Олена Олегівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаРозроблено рецептури м'ясних виробів з грибною сировиною, проведено процес підготовки грибів перед внесенням до фаршу. Вивчено комплексну оцінку показників безпеки, органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні, структурно-механічні, мікробіологічні показники та проведено кваліметричну оцінку якості м 'ясних виробів з грибною сировиною.