Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба
    (2016) Кишенько, Василь Дмитрович; Гончаренко, Борис Миколайович; Лобок, Олексій Петрович
    Розглянуті підходи до інтенсифікації хлібопекарської промисловості, яка задовільняє попит населення на хлібобулочні вироби. Основна увага приділяється поліпшенню якості продукції, раціональному використанню ресурсів і сировини, підвищенню продуктивності технологічних ліній. Розв’язання таких задач неможливе без автоматизації виробництва на основі сучасних інформаційних технологій, передових досягнень в теорії та практиці автоматичного керування. Approaches to intensify the baking industry that satisfies consumer demand for bakery products. The focus is on improving product quality, rational use of resources and raw materials, enhance the performance of production lines. Solving such problems is impossible without automation of production based on modern information technology, the latest achievements in the theory and practice of automatic control.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні аспекти побудови систем управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва
    (2012) Шаруда, Світлана Сергіївна; Кишенько, Василь Дмитрович
    Розглядаються задачі синтезу систем багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва. На основі експертного опитування розроблені шкали оцінок технологічних параметрів. We consider problems synthesis of systems multipurpose control technical process bakers manufacture. Based expert survey(polling) produced scale appreciation technical parameters.