Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу технологічних факторів пророщування на білкові речовини пшениці та гречки як сировини для виробництва продуктів дитячого харчування(2014) Соболь, Микола Іванович; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВ статті наведені результати досліджень, які є науковим та практичним підґрунтям для подальшого розроблення технологій харчових продуктів з використанням пророщеного зерна пшениці та гречки, в тому числі сухих продуктів дитячого харчування. Теоретично обґрунтовано та експериментально встановлені оптимальні параметри пророщування зерна пшениці та гречки з метою найкращого накопичення низькомолекулярних білкових сполук: температура пророщування 18 ˚С, тривалість — 4 доби.Документ Про можливості використання лузги гречки(2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Терлецька, Віта АльбертівнаУ статті висвітлено дослідження технологічних властивостей та показників якості лузги гречки з метою її подальшого використання в різних галузях промисловості. The article presents the research of technological properties and indexes of quality of buckwheat husks with a view to using them in different branches of industry.