Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею
    (2013) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Ганна Миколаївна; Орлов, Н. С.; Козачок, Катерина
    Розроблено технологію морозива з цукрозамінниками до складу якого входить соєвий ізолят і пюре чорниці. Поєднання молочно-вуглеводної основи морозива з соєвмісним білковим компонентом і пюре чорниці надасть продукту привабливих споживчих характеристик, підвищить біологічну цінність, збагатить вітамінний і мінеральний склад. The technology of ice cream with the sugar substitute which includes soy isolate and blueberry puree. The combination of milk and carbohydrate-based ice cream with soy-containing protein component and mashed blueberries will get a product with attractive consumer characteristics, high biological value, enrich the vitamin and mineral content.