Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Новий цукрозамінник лактитол
    (2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна
    Стаття присвячена дослідженню впливу цукрозамінника лактіту на структурно-механічні властивості тіста для затяжного, цукрового та здобного печива. Експериментально-досліджено і науково обґрунтовано вплив лактіту на органолептичні показники, енергетичну цінність, глікемічність печива. The article is devoted to the influence of sweetener lactitol on the structural and mechanical properties of the test for a protracted, sugar and butter biscuit. Experimentally studied and scientifically proven effects of lactitol on sensory characteristics, energy value, glycemic level of pastry.
  • Ескіз
    Документ
    Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту
    (2009) Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Стаття присвячена визначенню молекулярної маси цукрозамінників лактитолу та ізомальту. Визначення базується на властивостях розчинів замерзати за температури нижчої за температуру чистого розчинника. Встановлено молекулярну масу лактитолу та ізомальту. The article is devoted to the molecular weight of lactitol and isomalt sweeteners. The definition is based on the properties of solutions freeze at temperatures below the temperature of the pure solvent. Established the molecular weight of lactitol and isomalt.
  • Ескіз
    Документ
    Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності
    (2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна
    Роботу присвячено розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури і технологічні умови. Is devoted to the development of technology rich, lingering, sugar cookies with low glycemic Index based on new sweetener lactitol. The effect of lactitol on the rheological and technological properties of the test. Developed and approved formulations and process conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів
    (2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Основною традиційною сировиною для виробництва кондитерських виробів є цукор (сахароза). Проте цукор у виробництві кондитерських виробів виконує роль не тільки носія солодкого смаку, але і структуроутворювача.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності
    (2008) Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Робота присвячена розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури, технологічні умови.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту)
    (2008) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна
    З метою розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для спеціального споживання доцільно використовувати цукрозамінники.