Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток економіки України: капітал здоров’я
    (2018) Кундєєва, Галина Олексіївна
    У статті проаналізовано стан та окреслено проблеми інноваційного розвитку національної економіки, зокрема харчової промисловості. Досліджено динаміку витрат на інноваційну діяльність в Україні та динаміку розподілу обсягу витрат за напрямами інноваційної діяльності підприємствами харчової промисловості. Визначено стан інноваційної діяльності харчової промисловості та рівень використання підприємствами різних типів інновацій, питому вагу реалізованої інноваційної продукції, а також питому вагу підприємств, що займалися інноваційною діяльністю.
  • Ескіз
    Документ
    Проблема реалізації інноваційного потенціалу підприємства в сучасних умовах
    (2006) Адреюк, Наталія Вікторівна; Кундєєва, Галина Олексіївна
    Визначено механізм реалізації інноваційного потенціалу підприємства як одного з ключових чинників становлення інноваційної моделі розвитку. Проаналізовано сучасний стан, проблеми і напрями розвитку інноваційної діяльності підприємств України. Considered priorities for the development of science, technology and engineering. The problems of the food industry, committed to innovation.
  • Ескіз
    Документ
    Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності та тенденції розвитку інноваційної активності м'ясоперебної галузі
    (2008) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Проаналізована інноваційна діяльність м'ясопереробної галузі, розглянуто модель продуктового циклу, визначена інноваційна активність м’ясопереробних підприємств . The innovative activity of meat industry is analyzed. The model of productive circle is considered. The innovative activity of meat enterprises is determined.
  • Ескіз
    Документ
    Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі
    (2008) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Проаналізована інноваційна діяльність м'ясопереробної галузі, розглянуто модель продуктового циклу, визначена інноваційна активність м’ясопереробних підприємств