Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Структурно-механічні характеристики млинцевого тіста з порошком з капусти(2012) Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Малафаєв, М. Т.; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна АнатоліївнаУ статті представлено результати досліджень структурно-механічних характеристик млинцевого тіста з капустяним порошком різної дисперсності. Визначено в’язкість млинцевого тіста за використання порошку з капусти різної дисперсності. The paper presents the research results of structural and mechanical properties of pancake dough with cabbage powder with different dispersion. The viscosity of pancake dough using cabbage powder with different dispersion has been determined.