Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Energy Floor як нова технологія видобутку електроенергії в готелях України
    (2019) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна; Мельник, Юлія Вікторівна
    Метою статті є дослідження роботи модулів Energyfloor в готелях України та вплив їх на напрями енергозбереження та сталих інновацій у будівлях, громадському просторі. Нідерландські модулі Energy Floor є невід'ємною частиною Smart Floors Smart Grid. Сітка може бути використана як для ефективного управління енергією, так і для її діагностики та може працювати шляхом підключення до світолдіодних ліхтарів, інтелектуальних систем енергоменеджменту. Energy Floor розроблено шляхом застосування тиску на підлогу. The purpose of the article is to study the work of Energyfloor modules in hotels in Ukraine and their impact on energy conservation and sustainable innovations in buildings, public spaces. The Netherlands Energy Floor modules are an integral part of the Smart Floors Smart Grid. The grid can be used both for efficient energy management and for its diagnostics and can work by connecting to light-emitting diode lanterns, intelligent energy management systems.
  • Ескіз
    Документ
    Перспектива використання нової нетрадиційної сировини в борошняних кондитерських виробах
    (2019) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бєдусенко, Лілія Сергіївна; Мельник, Юлія Вікторівна
    Досліджено корисні властивості пажитника, вивчено його хімічний та амінокислотний склад. Наведено переваги та представлено рецептуру нових кондитерських виробів з його використанням. Розраховано хімічний склад, енергетичну цінність, амінокислотний склад. Зазначено, що страви з пажитником характеризуються високими органолептичними показниками та підвищеною харчовою цінністю the useful properties of fenugreek are studied, its chemical and amino acid composition is studied. The benefits of using fenugreek are given. Presented is a recipe for new confectionery products using fenugreek. Their chemical composition, energy value, amino acid composition are calculated. It is noted that fenugreek foods are characterized by high organoleptic characteristics and high nutritional value