Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні IT-технології як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу
    (2024) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Широбокова, Анастасія Леонідівна
    Готельні підприємства за для отримання переваг на ринку впроваджують у свою діяльність новітні IT-технології надають переваги. Актуальним є дослідження впливу інноваційних IT-технологій на підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі
    (2021) Середа, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновації при туристичному готелі; досліджено контингент споживачів; проаналізовані заклади ресторанного господарства з наявністю безглютенового меню в м. Суми; розкрито сутність інновації; наведені переваги меню для людей хворих на целіакію; охарактеризовано вплив продуктів безглютенового меню на здоров’я хворої людини.The article substantiates the need for innovation in a tourist hotel; the contingent of consumers is investigated; the establishments of restaurant economy from gluten-free menus in Sumy are analyzed; the essence of innovation is revealed; the advantages of using the usual menu from the menu for people with celiac disease are given; and the impact of gluten-free products on the health of the sick person is described.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелю
    (2021) Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У статті обґрунтовано необхідність застосування та впровадження геродієтичне меню для людей похилого віку, проаналізовані готельно-ресторанні господарства, досліджено контингент споживачів, розкрито принципи геродієтичного харчування, а також охарактеризовані вплив продуктів із запропонованого меню на організм людей похилого віку. The article substantiates the use and implementation of geriatric menu for people of hygienic age, analyzes hotel and restaurant facilities, studies the contingent of consumers, reveals the principles of herodietic nutrition, and describes the impact of products from the recommended menu on the health of people of hygienic age.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна система контролю бару «СКБАРА» як засіб підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства
    (2020) Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновацій; досліджено застосування технології контролю бару як інноваційної діяльності у сфері послуг готельно-ресторанного господарства; розкрито інноваційні різновиди системи, які застосовуються в закладах готельно-ресторанного господарства; наведено переваги різновидів системи, а також охарактеризовано їхні функції та можливості, що впливають на конкурентоспроможність ресторану в цілому.The article justifies the needs of innovations implementation; have been investigating the bar control technologies as innovative activities in hotel and restaurant business; have been revealed the concept of innovative variety of systems which are used in hotel and restaurant business; have been demonstrated the advantages of systems variety and described functions and possibilities that have an impact on competitiveness of restaurant business in general.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації як інструмент підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства на прикладі капсульного готелю «MONOTEL SPACE»
    (2019) Москаленко, Дарина Максимівна; Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У статті обґрунтовано необхідність постійного впровадження інновацій; досліджено застосування технології капсульного готелю як інноваційної діяльності у сфері послуг готельного господарства; з’ясовано інноваційні технології, які застосовуються в закладах готельних господарства капсульного типу; наведено пропозиції щодо їх удосконалення; визначено переваги та недоліки технологічних рішень, а також охарактеризовано чинники, що впливають на конкурентоспроможність готелю «Monotel Space».The necessity of continuous introduction of innovations is substantiated in the article; application of capsule hotel technology as an innovative activity in the sphere of hotel services is investigated; elucidated innovative technologies used in capsule-type hotel establishments; suggestions for their improvement are given; the advantages and disadvantages of technological solutions are identified, as well as the factors that influence the competitiveness of the Monotel Space Hotel.