Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів
    (1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола Григорович
    Наведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів
    (1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола Григорович
    Наведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.