Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами(2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОбгрунтовано перспективність використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущених варених молочних консервів. Наведено методику визначення комплексного показника якості. Розраховано комплексний показник якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Grounded perspectives of Glucose-fructose syrup in the production of condensed milk cans. The method of determining the complex quality. Calculated composite index as condensed milk with Glucose-fructose syrups.Документ Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного обробленя згущеного вареного молока(2012) Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаУ статті наведені результати дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес протікання реакції Майара (Меланоидинообразование). Наведені зміни показника кольоровості визначені при проведенні термічної обробки і в процесі зберігання при різних температурах. The results of studies of the impact of glucose-fructose syrup in the process of Maillard reaction are presented in the article. The change in the chrominance during thermal processing and during storage at different temperatures are identified.Документ Кількісна оцінка якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами(2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаВизначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозний сироп. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених на основі глюкозно-фруктозних сиропів.Определено количественную оценку качества сгущенного вареного молока. The quantitative estimation of the quality of condensed milk is determined. The expediency of replacing a carbohydrate part to glucose- fruktose syrup is showed. The results of researching products manufactured on the basis of glucose- fruktose syrups are represented.