Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Рангове оцінювання комбінованих м’ясопродуктів
    (2002) Пасічний, Василь Миколайович
    У статті запропоновано та обгрунтовано новий метод комплексного оцінювання комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. The paper proposes a new method and reasonably comprehensive assessment of combined meat given chemical composition.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія виробництва варених кормів з подовженим терміном зберігання
    (2006) Клименко, Михайло Миколайович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
    Стаття присвячена вирiшенню питання збiльшення термiну зберiгання варених кормів, адже внаслідок високого мікробіологічного забруднення сировини виробництво кормів для тварин потребує стабілізацію якості данного виду продуктів за допомогою методів направлених на пригнічення життєдіяльності мікроорганізмів, які спричиняють псування кормів. The article is devoted to resolving issues increase the period of storage of the boiled sterns because a result of high microbiological contamination of raw materials the animal feed production requires stabilization of quality products of this kind for help of methods aimed at inhibiting the activity of microorganisms that cause food spoilage.
  • Ескіз
    Документ
    Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування
    (2006) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович
    Стаття присвячена дослідженню технології виробництва продуктів для дитячого харчування, а саме паштетних ковбас. З урахуванням харчової і біологічної цінності сировини розроблені рецептури паштетних ковбас, наведено опис основних технологічних операцій їх виготовлення, а також основні фізико-хімічні показники готових виробів. The article investigates the technology of baby food products, namely, sausage pate. Given the nutritional and biological value of raw materials designed recipe pate sausages, are given basic technological operations of their making, and also the basic physical and chemical properties of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів
    (2003) Пасічний, Василь Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич
    Обґрунтовані напрямки наукової роботи, наведені розробки комбінованих м’ясопродуктів та продуктів на м’ясній основі заданого хімічного складу. Grounded directions of of scientific work, presented the development of combined meat and meat-based products with a given chemical composition.