Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Стратегія впровадження інноваційних послуг у підприємствах харчування готелів харківщини(2023) Свідло, Карина Володимирівна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Загоруйко, Діана В.; Попович, Таміла А.У статті розглянуто стратегію управління підприємствами громадського харчування на прикладі міні-готелю «Рилєєв» (м. Харків). Наведено приклади різнорівневих інноваційних циклів для основних типів підприємств, що надають послуги громадського харчування. Наведені результати PEST- та SWOT-аналізу дали можливість розглянути всі позитивні та негативні фактори всередині та за межами підприємства, які впливають на успіх. Вивчення середовища, в якому працює кафе «Рилєєв», дає змогу зпрогнозувати тенденції, що змінюються, та допомогти включити їх у процес прийняття рішень для впровадження інноваційних послуг у кафе.