Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива
    (2006) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками. Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження амінокислотного складу та перетравлюваності згущених молочних продуктів з фруктозою
    (2003) Пухляк, Анастасія Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Вітт, Федір Аскольдович
    Вивчено амінокислотний склад розроблених згущених молочних консервів з фруктозою та перетравлюваність їх комплексом протеолітичних ферментів «пепсин-трипсин». Визначено, що найбільш збалансований амінокислотний склад за показником збалансованості амінокислотного скору (ЗАКС) має молоко незбиране згущене з цукром (контроль), а за показником коефіцієнту різниці амінокислотного скору (КРАС) – молоко згущене з фруктозою і контроль мають майже однакові позиції.