Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Продукція спеціального призначення для військовослужбовців з використанням вторинних білкових ресурсів і природних комплексів(2023) Свідло, Карина Володимирівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Піддубна, Лідія ВалеріївнаСучасні дослідження функціональних можливостей організму військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формуваньУкраїнив зоні бойових дій, а також лікування та реабілітації пораненихпідтверджують необхідність удосконалення раціонального харчування. Найбільш ефективним лікувально-профілактичним засобом є харчові продукти, біокомпоненти яких здатні мобілізувати природні захисні сили організму і захистити організм військового, оптимізуючи його функціональний стан. Прикладом такої продукції є розроблений авторами новий вид молочних напоїв на основі концентрату сироваткового білку, отриманий шляхом ультрафільтрації (КСБ-УФ) і природних сировинних комплексів.