Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Сценарне управління технологічними процесами приготування пива(2015) Романов, Микола Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович; Ладанюк, Анатолій ПетровичУ статті сформульована задача керування основними технологічними процесами виробництва пива з точки зору сценаріїв оптимізації показників якості, ефективності використання матеріальних та енергетичних ресурсів та продуктивності виробництва. На основі лінгвістичної апроксимації змінних за результатами проведеного експертного опитування створено сценарії керування технологічним комплексом пивзаводу та наведена реалізація А-сценарію управління пивзаводом. The article formulated the main task of the control process of beer production scenarios in terms of optimization of quality, efficiency of material and energy resources and productivity. On the basis of linguistic variables approximating the results of the expert survey established technological complex management scenarios and provided implementation brewery A brewery-management scenario.Документ Оптимізація процесу пивоваріння з використанням сценарного підходу в умовах ситуаційної невизначеності(2014) Романов, Микола Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович; Ладанюк, Анатолій ПетровичРоботу присвячено дослідженню питання оптимізації основних технологічних процесів виробництва пива. Користуючись отриманими знаннями, розроблено інтелектуальну систему управління процесами виробництва пива, в основу якої покладено принципи ситуаційного аналізу поведінки об’єкта управління. Проведений аналіз отриманих результатів дає змогу розробити алгоритми керування, які б дали можливість покращити такі техніко-економічні показники як якість продукції, витрати сировини та продуктивність технологічного комплексу. The work is devoted to research how to optimize core processes of beer production. Using the knowledge, developed intellectual system management processes of beer production, which is based on the principles of situational analysis of behavior control object. The analysis of the results makes it possible to develop control algorithms that have made it possible to improve the following technical and economic parameters as product quality, productivity and cost of raw materials processing facility.Документ Розробка системи сценарного управління технологічними процессами приготування пива(2015) Романов, Микола Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович; Ладанюк, Анатолій ПетровичУ статті сформульована задача керування основними технологічними процесами виробництва пива з точки зору сценаріїв оптимізації показників якості, ефективності використання матеріальних та енергетичних ресурсів та продуктивності виробництва. На основі лінгвістичної апроксимації змінних за результатами проведеного експертного опитування створено сценарії керування технологічним комплексом пивзаводу та наведена реалізація А-сценарію управління пивзаводом. The paper formulated the problem of controlling the basic processes of beer production in terms of scenarios to optimize quality indicators, efficiency of use of material, energy and production performance. On the basis of the linguistic variables for the approximation of the results of the expert survey created scenarios of technological complex of the brewery and shows the implementation of the A-control script brewery.