Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»
    (2015) Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга; Борук, Сергій Д.
    У статті досліджено вплив концентрації борошна «Здоров’я» на структурнореологічні властивості бісквітного тіста. Встановлено, що збільшення концентрації борошна супроводжується зростанням в ’язкості та напруги зсуву Збільшення швидкості зсуву супроводжується частковим руйнуванням структури тіста. Після зняття зовнішнього впливу структура швидко відновлюється.