Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів(2007) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро МиколайовичОсновною метою досліджень є виявлення впливу теплової обробки на структурно-механічні властивості сумішей гідроколоїдів при їх взаємодії з харчовими добавками та стабілізаторами рН, в умовах накладання пастеризаційних і стерилізаційних ефектів. Main objective of researches is identification of influence of thermal treatment on structural and mechanical properties mixes of hydrocolloids at their interaction with food additives and stabilizers рн, in the conditions of imposing of pasteurization and sterilizing effects.Документ Фаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композицій(2007) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро МиколайовичВ статті викладені результати дослідження реологічних властивостей розчинів карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тари і гуару за умов їх спільного використання з харчовими добавками. Виявлений їх вплив на функціонально-технологічні показники фаршевих та паштетних консервів. In the article are presents results of research of rheological properties of the solutions carrageenans, xanthan gum, locust bean gum, guar and tara gum in the conditions of their sharing with food additions. There are found their influence on the functionally-technological indexes minced and pate can food.Документ Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор ЗіновієвичВикладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.