Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів(2007) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро МиколайовичОсновною метою досліджень є виявлення впливу теплової обробки на структурно-механічні властивості сумішей гідроколоїдів при їх взаємодії з харчовими добавками та стабілізаторами рН, в умовах накладання пастеризаційних і стерилізаційних ефектів. Main objective of researches is identification of influence of thermal treatment on structural and mechanical properties mixes of hydrocolloids at their interaction with food additives and stabilizers рн, in the conditions of imposing of pasteurization and sterilizing effects.Документ Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор ЗіновієвичВикладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.