Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарства
    (2014) Турок, О. С.; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Досліджено порівняльну оцінку впливу поліпшувачів різних торгових марок на якість житньо-пшеничного хліба. Охарактеризовано їх вплив на перебіг біохімічних процесів, структурно-механічні властивості тіста та якість хліба. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба в закладах ресторанного господарства
    (2014) Турок, О. С.; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Викладено результати порівняльної оцінки якості житньо-пшеничного хліба з додаванням поліпшувачів різних торгових марок та охарактеризовано їх вплив на перебіг процесу кислотонакопичення, структурно-механічні властивості тіста, якість хліба. Встановлено, що внесення досліджуваних поліпшувачів різних торгових марок дає можливість зменшити час вистоювання виробів та скорочує тривалість технологічного процесу виготовлення хліба. The results of comparative quality characteristics of rye-wheat bread with improvers of different brands have been presented. The characteristic of their influence on the process of accumulation of acids, structural and mechanical properties of the dough, bread quality has been made. It has been found that addition of improvers of different brands allows reducing the time of technological process of bread production.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво пшеничного хліба з використанням житньо-солодового екстракту
    (2013) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Гребенюк, Є. П.; Дідик, І. М.
    Досліджено вплив житньо-солодового екстракту на технологічні показники та якість пшеничного хліба при безопарному способі тісто приготування. Показано вплив ЖСЕ на вміст карбонільних сполук, які є основними речовинами, що формують аромат хліба Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом інтенсифікує процес бродіння тіста і сприяє накопиченню карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract on quality of dough and bread. The influence of rye-malt extract on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on a content of aromatic matters.
  • Ескіз
    Документ
    Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл
    (2003) Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на в’язко-пластичні характеристики тіста; на його структурно-механічні властивості. Изучено влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на вязкопластические характеристики теста. The influence of rye and malt extract and enzyme preparation Novamyl on viscoplastic responses of dough has been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічні показники та якість житньо-пшеничного хліба
    (2005) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна
    Досліджено ефективність додання СПК у тісто при виробництві хліба. Доведено, що додання СПК в тісто сприяє підвищенню об’єму хліба, покращанню його формостійкості, підвищенню пористості та покращанню стану м’якушки, подовженню тривалості збереження хлібом свіжості. The influence of dry gluten on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and staling process.
  • Ескіз
    Документ
    Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Таланов, О. Б.
    В матеріалах статті розглянуто можливість використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень дозволили встановити доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів замість цукру. In the article the materials the use of glucose-fructose syrup in the production ofbakery products to replace sugar. Positive results of the research allowed to determine the feasibility of using glucose-fructose syrup in the production of bakeryproducts instead of sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
    (2001) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Білик, Олена Анатоліївна
    Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом Новаміл
    (2011) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна
    Досліджено й встановлено, що вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на зміну в’язко-пластичних характеристик тіста не значний, що дає змогу отримати хліб гарної якості. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural - mechanical characteristic of dough. The bread with rye-malt extract and enzyme Novamyl prolong storage time and good guality.