Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл(2003) Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДосліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на в’язко-пластичні характеристики тіста; на його структурно-механічні властивості. Изучено влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на вязкопластические характеристики теста. The influence of rye and malt extract and enzyme preparation Novamyl on viscoplastic responses of dough has been investigated.Документ Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба(2012) Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПоказано, що виготовлення житньо-пшеничного хліба звикористанням 5% житньо - солодового екстракту и 0,04 % ферментного препарату Новаміл дозволяє подовжити термін зберігання хліба до 10 діб. Використання струмів НВЧ дозволяє подовжити термін зберігання такого хліба до 1 місяця. Наведена ефективність використання СВЧ енергії для подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Making of rye – wheat bread with addition of 5% rye – malt extract and 0,04% of enzyme Novamyl allows prolonging time of storage of bread by 10 days. So, undertaken research let us to confirm that UHF processing of rye – wheat bread with addition of 5% rye - malt extract and 0,04% enzyme Novamyl prolong storage time of bread at least to 1 month. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.Документ Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба(2012) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаДосліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів. Показано, що в результаті використання житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл відбувається перерозподіл співвідношення вільної і зв’язаної вологи в м’якушці хліба, що обумовлює подовження терміну його зберігання. The rye-malt extract and enzyme Novamyl influence on saving of freshness of bread and staling process. The technological instructions on application of rye-malt extract in a baking industry are designed. The usage in bough rye-malt extract and enzyme Novamyl to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.Документ Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба(2001) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Білик, Олена АнатоліївнаДоведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.Документ Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом Новаміл(2011) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондар, Наталія ПетрівнаДосліджено й встановлено, що вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на зміну в’язко-пластичних характеристик тіста не значний, що дає змогу отримати хліб гарної якості. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural - mechanical characteristic of dough. The bread with rye-malt extract and enzyme Novamyl prolong storage time and good guality.Документ Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню(2004) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Антонюк, Марія МиколаївнаНаведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.Документ Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння(2003) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДосліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.Документ Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба(2001) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДосліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.Документ Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті(2001) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДосліджували вплив житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті, які характеризували балансом зміни цукрів під час тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста при бродінні.