Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування методики вдосконалення управління виробничими витратами на хлібопекарському підприємстві(2006) Скригун, Наталія ПетрівнаРозглянуто концептуальні підходи до зниження собівартості на підприємствах хлібопекарської галузі, які б враховували всі галузеві особливості. Обґрунтовано необхідність розробки власної системи заходів зі зниження собівартості. З метою вдосконалення методики управління витратами запропоновано поетапний порядок визначення собівартості продукції в хлібопекарській галузі. The conceptual going is considered near the prime price decline on the enterprises of bread baking industry that would take into account all branch features. The necessity of development of the own system of events is reasonable on the prime price decline. With the aim of perfection of methodology management charges the stage-by-stage order of determination of unit cost offers in bread baking industry.Документ Сутність ціни як економічної категорії та підходи до її формування(2011) Безпалько, Олена Вікторівна; Чорноус, Людмила Василівна; Скригун, Наталія ПетрівнаРозглянуто та уточнено сутність ціни як економічної категорії та ключового елемента ринкової економіки. Висвітлено визначальні чинники виробничого та ринкового підходів до формування ціни.Документ Цілі ціноутворення та їх вплив на вибір методу встановлення ціни(2011) Безпалько, Олена Вікторівна; Гаврилова, Тетяна Василівна; Скригун, Наталія ПетрівнаКонкретизовано цілі ціноутворення. Запропоновано класифікацію методів ціноутворення з огляду на витрати, вимоги споживачів і дії конкурентів задля формування ефективної цінової політики підприємства.