Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація замішування на основі раціоналізації процесів у робочій камврі тістомісильної машини
    (2004) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій Юрійович; Стадник, Ігор Ярославович
    Промисловість ставить перед сучасним технологічним обладнанням вимоги: забезпечити високу якість виробів на основі раціоналізації процесу в робочій камері; зменшення витрати енергії; конструктивне удосконалення окремих вузлів і всієї машини; придатність машини для дистанційного керування і автоматизованого управління процесами. В конкретному випадку для розробки нової тістомісильної машини задовольнити ці вимоги можна на базі використання сучасної теорії тістомісильних машин та трьох стадійної моделі замішування. Industry confronts modern technological equipment requirements: to provide high quality products based on the rationalization process in the chamber, reducing energy consumption, constructive improvement of individual nodes and the whole machine, fitness machines for remote control and automatic control processes. In the case for a new mixing machines meet these requirements can be based on the use of the modern theory of kneading machines and three-phasic model mixing.
  • Ескіз
    Документ
    Дозатор рідких компонентів
    (2010) Стадник, Ігор Ярославович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Удворгелі, Лариса Іванівна
    Розроблено дозатор рідких компонентів, який забезпечує безперебійну роботу тістомісильної машини від початку замішування і до вивантаження тіста. Обґрунтовано напір, з яким рідкі компоненти повинні поступати у тістомісильну камеру. Проведені розрахунки витрати витікання рідких компонентів. Обчислено процес дозування рідких компонентів.