Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Стратегія розвитку харчової промисловості Житомирської області(2004) Страшинська, Лариса ВолодимирівнаПроаналізовано сучасний стан розвитку харчової промисловості Житомирської області, а також виробничо-технічну базу, інноваційно-інвестиційну діяльність та фінансовий стан підприємств. Проведений SWOT-аналіз дозволив сформулювати стратегічну мету та основні завдання розвитку харчової промисловості регіону, а також розробити прогнозні показники виробництва харчових продуктів на період до 2015 року. The current state of the food industry in Zhytomyr Oblast, as well as technological base, innovation and investment activities and financial condition. Conducted SWOT-analysis has allowed to formulate strategic goals and main objectives of the food industry in the region and to develop predictive indicators of food production for the period until 2015.Документ Підвищення ефективності акціонерних формувань в АПК(1996) Страшинська, Лариса ВолодимирівнаВизначено переваги та недоліки акціонерної форми господарювання, проаналізовано ефективність функціонування акціонерних товариств в АПК, обгрунтовано заходи щодо запобігання негативним явищам у процесі акціонування. The advantages and disadvantages of joint-stock form of management, analyzed the performance of the joint stock companies in the agribusiness, justified measures to prevent the negative phenomena in the process of corporatization.