Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація теплообміну в конвективних хлібопекарських печах(2008) Ковальов, Олександр Володимирович; Таран, Віталій МихайловичНині при розширенні приватних, колективних підприємств широко використовують хлібопекарні малої потужності. Якість виробів на цих підприємствах значною мірою залежить від обладнання, а саме від конструкції, способу підведення теплоти до хлібопекарської печі. Today the expansion of private, collective enterprises is widely used bakery low power. Quality products at these plants are highly dependent on the hardware, namely the design, method of summing up the heat to the baking oven.Документ Керуйте тепловим режимом(2004) Таран, Віталій Михайлович; Ковальов, Олександр ВолодимировичІснуючі способи керування процесом випікання на сучасних хлібозаводах передбачають стабілізацію температури як параметра теплового режиму хлібопекарської печі. Однак, вона не може бути домінантою, оскільки за своїми динамічними властивостями печі по-різному підготовлені до регулювання температури. Це зумовлено тим, що кожна піч має свою конструкцію та інерційність, а відтак і запізнілість процесу й коефіцієнт самовирівнювання.