Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності(2010) Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій МихайловичНаведені результати дослідження з розробки технології використання альбуміну в хлібопеченні.Документ Удосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну(2013) Ткачук, Юрій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичУ статті наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. Обґрунтовано спосіб виробництва хліба з казеїном та розроблено його технологічну схему. The results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein. Proved method of producing bread with casein and developed its technological scheme.Документ Збагачення хліба альбуміном(2009) Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій МихайловичУ статті приведені результати дослідження по розробці технології використання альбуміну в хлібопеченні. Були вивчені закономірності змін якісних характеристик напівфабрикатів та готової продукції в залежності від дозування альбуміну, підготовки його до виробництва, способу приготування тіста.