Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка ефективності напрямів підвищення якості продукції(2010) Труш, Юлія ЛеонідівнаВ статті досліджено оцінку ефективності напрямів по підвищенню якості продукції, для удосконалення процесу управління якістю на підприємствах хлібопекарної галузі. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динаміку її зміни.In the article the performance assessment areas to improve product quality, to improve process quality management of the baking industry. The basic indicators of economic efficiency of production quality and internal factors affecting the formation and dynamics of change.Документ Якість продукції як економічна категорія(2009) Труш, Юлія ЛеонідівнаЯкість в даний час є однією з важливих економічних категорій, що забезпечує конкурентоспроможність продукції та збільшує прибутковість підприємств. У ринковій економіці якість продукції займає велике значення в економічній, соціальній, і екологічній безпеці. Тому причиною різноманітності понять якості продукції є те, що кожний дослідник даної теми бачить якість по особливому, по-різному. Quality presently is one of important economic categories, that provides the competitiveness of products and increases profitability of enterprises. In a market economy quality of products is occupied by a large value in economic, social, and to ecological safety. Therefore reason of variety of concepts of quality of products is that every researcher of this theme sees quality on the special, variously.Документ Управління продукцією, яка не відповідає вимогам стандартів в системі менеджменту якості(2010) Труш, Юлія ЛеонідівнаРозглянуто основні питання пов’язані з управлінням продукції, яка не відповідає вимогам стандартів в системі менеджменту якості The principal improvement ways of production quality management have been considered. These ways influence the pace of revenue and the profitability of an enterprise, likewise high quality production and its constant improvement.Документ Використання комплексного програмно - цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі(2013) Труш, Юлія ЛеонідівнаРозглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм, та дозволяє у організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств. The application of program-targeted planning that underlies complex targeted programs is considered. It allows organizations to improve the accuracy of forecasts and draw planned performance closer to the actual one, which significantly contributes to the successful development of enterprises.Документ Обґрунтування основних шляхів підвищення управління якістю продукції(2010) Труш, Юлія ЛеонідівнаРозглянуто основні шляхи підвищення управління якістю продукції, які впливають на прибутковість і рентабельність підприємства, а головне на виробництво високоякісної продукції. Тому постійне її удосконалення – це важливий атрибут, який формує конкурентоспроможність підприємства, позитивну репутацію про його продукцію у споживачів. Досліджено вплив підвищення управління якістю продукції на результати діяльності підприємства.Документ Оцінка ефективності рівня якості хлібобулочної продукції(2011) Труш, Юлія ЛеонідівнаВ статті досліджено оцінку ефективності напрямів по підвищенню якості продукції, для удосконалення процесу управління якістю на підприємствах хлібобулочної галузі. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динаміку її зміни.