Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі(2014) Труш, Юлія ЛеонідівнаСистема управління якістю продукції хлібопекарських підприємств є одним із основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. Quality management system of baking industry enterprises is one of basic levers for providing of effective management quality. With development of economic relations, to our opinion, actual are questions related to their analysis.Документ Обґрунтування мотиваційного процесу для удосконалення управління якістю продукції(2014) Труш, Юлія ЛеонідівнаДля усунення прогалин у системі управління якістю розглянуто мотиваційний процес для удосконалення управління якості продукції, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств. This mechanism refined and supplemented, by comparison with known theories of motivation, the structure of needs and the management block of motivational process, which significantly contributes to the successful development of enterprises.