Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційна активність підприємств молочної галузі України(2021) Федулова, Ірина Валентинівна; Васютинська, Юлія ОлегівнаДосліджено основні тенденції та перспективи розвитку молочного ринку в Україні. Встановлено, що ключові конкурентні переваги виробників молочної продукції, отримані завдяки інноваційному розвитку, дають змогу ефективно превалювати в конкурентній боротьбі. Доведено, що продуктові інновації на підприємствах галузі переважають над процесовими, серед яких, своєю чегою, переважають впровадження енергомістких та маловідходних технологій, технологій низькотемпературної обробки з метою збереження корисних властивостей молока, нанотехнологій та технології подовження строку зберігання.Документ Напрями інноваційного розвитку аграрного сектора(2012) Федулова, Ірина ВалентинівнаВ статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств агропромислового комплексу, стан інноваційних впроваджень і обсягів інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of agricultural enterprises, state and innovative implementations of innovative products being introduced.Документ Дослідження інноваційної активності промислового підприємства(2011) Федулова, Ірина ВалентинівнаВ статті розглядається зміст інноваційної активності і проблеми дослідження рівня інноваційної активності промислових підприємств. This article describes the contents of the innovation activity and problems of research-level innovative activity of industrial enterprises.Документ Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Череда, Володимир ВікторовичВ статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств хлібопекарної промисловості за видами економічної діяльності, інноваційних впроваджень і інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the baking industry by sector, innovative implementations and innovative products being introduced.Документ Динаміка інноваційної активності підприємств галузі виробництва хліба та хлібобулочних виробів(2009) Федулова, Ірина ВалентинівнаДослідження результатів інноваційного розвитку промисловості і порівняння її із іншими галузями допоможе визначити основні направлення розвитку української промисловості, на яких потрібно зосередити свої зусилля сьогодні, щоб отримати бажаний результат завтра.Исследование результатов инновационного развития промышленности и сравнение ее с другими отраслями поможет определить основные направления развития украинской промышленности, на которых нужно сосредоточить свои усилия сегодня, чтобы получить желаемый результат завтра.Study the results of the development industry and its comparison with other sectors will help to determine the main directions of development of Ukrainian industry on which to concentrate their efforts today to get the desired result tomorrow.Документ Обґрунтування напрямків інноваційного розвитку промислового підприємства(2008) Федулова, Ірина ВалентинівнаВ статті формулюються основні положення методики вибору направлень інноваційного розвитку підприємств на основі законів синергетичного еволюційного розвитку за допомогою оцінок інноваційного клімату, інноваційного потенціалу і їх співвідношень, які утворюють інноваційний адаптаційний потенціал підприємства. The substantive provisions of method of choice of directions of innovative development of enterprises on the basis of laws of evolutional development by estimations of innovative climate are formulated in the article, innovative potential, their correlations which form innovative adaptation potential of enterprise.