Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Модифікація картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні дослідження одержаного продукту
    (2018) Шульга, Оксана Сергіївна; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Шульга, Сергій Іванович; Перепелиця, Олександр Петрович
    В статті наведено результати модифікації картопляного крохмалю хлорангідридом пропіонової кислоти та фізико-хімічні характеристики одержаного продукту. The paper presents the results of the modification of potato starch with chlorinated propionic acid and the physical and chemical characteristics of the product obtained.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив процесу еструзії на крохмаль екструзійних картоплепродуктів
    (2011) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Сергій Іванович
    В статті наводяться результати досліджень зміни крохмалю різних видів сировини в процесі екструзії. Досліджено інтенсивність зменшення крохмалю від початкової масової частки вологи сухого картопляного пюре. Наведено результати досліджень кількості водорозчинних речовин та водопоглинальної здатності екструдатів. На основі літературних даних показана залежність між коефіцієнтом спучування та вмістом амілози в сировині. За отриманими дифрактограмами зроблений висновок про реорганізацію кристалічної структури полісахаридних ланцюгів крохмалю з А-типу на В-тип.